We zijn genomineerd voor de BankGiro Loterij Molenprijs!

Samen met drie andere molens dingen we mee naar de hoofdprijs van €75.000. En dat is precies het bedrag wat we nodig hebben om onze ambities voor een nieuw opleidingscentrum waar te maken.

De wedstrijd wordt georganiseerd door de BankGiro Loterij en Stichting de Hollandsche Molen. Alle molens in Nederland zijn uitgenodigd om een plan in te dienen voor de bestemming van het geldbedrag. Onze wens is om een volwaardig opleidingscentrum te kunnen blijven, De Rat leidt namelijk al jaren nieuwe molenaars en ambachtslieden op. Op zich is er voldoende ruimte in de molen, maar een goed uitgeruste cursusruimte hebben we nog niet. En daarom doen wij mee!

Help jij ons aan €75.000?

Help ons de hoofdprijs te winnen door op ons te stemmen*. Dat kan vanaf woensdag 8 september 10.00 uur tot donderdag 1 oktober 12.00 uur via deze link: www.molenprijs.nl/deratijlst

*om te stemmen moet je 18 jaar of ouder zijn

Je kunt ook wat winnen. Onder de stemmers wordt een exclusief molenarrangement t.w.v. € 450,- verloot. Bovendien is elke stem sowieso één euro waard, dus het helpt altijd.

Lees verder op deze pagina

Related posts

Onderhoud en schilderwerk

by Houtzaagmolen De Rat
10 maanden ago

Laten we vooruit kijken!

by Houtzaagmolen De Rat
1 jaar ago

Molen De Rat hoopt op prijs voor interne verbouwing

by De Molenaar
2 jaren ago
Mobiele versie afsluiten