Vrienden van de molen

Vriend van de molen worden en helpen de houtzaagmolen in stand te houden? Dan zorgt u niet alleen dat de monumentale wieken van houtzaagmolen de Rat blijven draaien, maar voor veel meer!

Door uw bijdrage en blijk van vriendschap kunnen wij aan iedereen de geschiedenis van de molen laten zien én het UNESCO ambacht van molenaar. U draagt ook bij aan een duurzame productiewijze! Door het wateren van het hout krijgen wij een kwalitatief hoogwaardiger product en bij het zagen gebruiken wij natuurlijk windenergie.

Met uw jaarlijkse bijdrage kunnen wij bezoekers blijven interesseren in onze unieke molen! U en uw familie hebben als vriend van de molen altijd gratis toegang tot de molen en u wordt op de hoogte gehouden van alles wat er op de molen gebeurt. En u bent natuurlijk van harte uitgenodigd op de jaarlijkse vriendendag!

 

Vriend worden

Als u vriend van de molen wilt worden kunt u uw bijdrage van minimaal €10,- storten op NL78RABO0326114785 t.n.v. stichting houtzaagmolen de Rat te IJlst o.v.v. uw naam en adres.